Een familiair team met een missie: puur koken op hoog niveau en goede wijn schenken in een bijzondere setting. Deze jonge, gedreven en ambitieuze professionals van Au Coin bezorgen iedere gast een onvergetelijke ervaring.

Timo Reichelt
Patron-Cuisinier

Lino de Vrede
Patron-Sommelier

Lees meer over Lino

Binnen de Maastrichtse horeca staat sommelier Lino de Vrede ook wel bekend als ‘Pinot Noir’, zijn favoriete wijn. Fine dining is helemaal zijn ding. Van huis uit heeft Lino de liefde voor luxueus eten meegekregen. Het was logisch dat hij een horecaopleiding ging doen en daarna nog een sommelieropleiding volgde. Bij sterrenzaak Tout à Fait heeft hij veel praktijkervaring opgedaan. Met zijn 22 jaar is Lino dan nog wel jong, maar hij is er klaar voor. Vol passie serveert hij de juiste wijnen aan de gasten.

Gérome Zwarts
Maître

Randy Ploemmen
Keuken Chef

Vic Tosseram
Chef Pâtissier

Tristan de Vos
Chef Garde Manger

Max Luig

Medewerker Keuken​

Victor Klausmeier

Medewerker Bediening ​

Werken bij Au Coin?

Dan kom je terecht in een klein, hecht team dat bestaat uit mensen met enorme drive. Bij Au Coin wordt hard werken beloond en is veel ruimte voor eigen creativiteit. Bovendien heb je twee vaste vrije dagen in de week. Ervaring is meegenomen, maar motivatie is belangrijker. Ons motto: waar een wil is, is een weg. Interesse? Bekijk onze vacature of neem contact op.