Een familiair team met een missie: puur koken op hoog niveau en goede wijn schenken in een bijzondere setting. Deze jonge, gedreven en ambitieuze professionals van Au Coin bezorgen iedere gast een onvergetelijke ervaring.

Timo Reichelt
Patron-Cuisinier

Lino de Vrede
Patron-Sommelier
Binnen de Maastrichtse horeca staat sommelier Lino de Vrede ook wel bekend als ‘Pinot Noir’, zijn favoriete wijn. Fine dining is helemaal zijn ding. Van huis uit heeft Lino de liefde voor luxueus eten meegekregen. Het was logisch dat hij een horecaopleiding ging doen en daarna nog een sommelieropleiding volgde. Bij sterrenzaak Tout à Fait heeft hij veel praktijkervaring opgedaan. Met zijn 22 jaar is Lino dan nog wel jong, maar hij is er klaar voor. Vol passie serveert hij de juiste wijnen aan de gasten.

Randy Ploemmen
Keuken Chef
Het gouden duo van de pure smaaksensaties & verrassende culinaire combinaties
Ze werken zo veel mogelijk met verse en verantwoorde ingrediënten uit de streek. Kwaliteitsproducten zoals biologisch vlees en lijn-gevangen vis, zalige ganzenlever uit Frankrijk, de beste ham uit Spanje en de mooiste tomaten uit Sicilië.
“Randy is sinds het begin van dit jaar (2022) onderdeel van de witte brigade van Au Coin des Bons Enfants. Hiervoor werkte hij bij de Treeswijkhoeve ** waar Randy enorm veel ervaring heeft opgedaan. Hij heeft binnen een zeer korte tijd zijn eigen verfijnde kooktechniek ontwikkeld en uitgebreid. Samen met het team hebben we zin om nog verder door te groeien en stappen te zetten”, aldus Timo Reichelt | Patron-Cuisinier.

Kevin Vondenhoff
Maître

Tristan de Vos
Chef Garde Manger

Florentin van der Biezen
Zelfstandig Werkend Kok

Anastasia Zaar
Chef de Rang
Werken bij Au Coin?
Dan kom je terecht in een klein, hecht team dat bestaat uit mensen met enorme drive. Bij Au Coin wordt hard werken beloond en is veel ruimte voor eigen creativiteit. Bovendien heb je twee vaste vrije dagen in de week. Ervaring is meegenomen, maar motivatie is belangrijker. Ons motto: waar een wil is, is een weg. Interesse? Bekijk onze vacature of neem contact op.