Paasmenu 2024
Chef aan het woord:
“Fijnproevers zijn diegenen die de eenvoud van de natuur als kunst begrijpen.”
(Timo Reichelt)
Zondag 31 maart en maandag 1 april is het Pasen. Ons restaurant is zowel voor lunch als diner geopend. Tijdens de lunch geniet je van 4-gangen en tijdens het diner van 6-gangen.
Paaslunch
-
Balfego Bluefin tonijn
Lychee | Hazelnoot | Selderij
-
Noordzee tarbot (lijngevangen)
Witte asperges | Lamsoor | Beurre blanc van gereduceerde Champagne
-
Lamsrug uit het Heuvelland
Groene asperges | Daslook | Roseval | Jus naturel
-
Dame Blanche
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
Prijs
-
4 gangen 85
-
Aankomst lunch tussen 12:00-12:30
Paasdiner
-
Balfego Bluefin tonijn
Lychee | Hazelnoot | Selderij
-
Nougat van ganzenlever
Kersrozijnen | Oude alsamico
-
Noordzee tarbot (lijngevangen)
Witte asperges | Lamsoor | Beurre blanc van gereduceerde Champagne
-
Challans Kwartel
Diverse bereidingen | Savooiekool | Morilles | Saus Albufera
-
Lamsrug uit het Heuvelland
Groene asperges | Daslook | Roseval | Jus naturel
-
Dame Blanche
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
Prijs
-
6 gangen 130
-
Aankomst diner tussen 18:30-19:00
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.