Paasmenu 2024

Chef aan het woord:
“Fijnproevers zijn diegenen die de eenvoud van de natuur als kunst begrijpen.” 
(Timo Reichelt)

Zondag 31 maart en maandag 1 april is het Pasen. Ons restaurant is zowel voor lunch als diner geopend. Tijdens de lunch geniet je van 4-gangen en tijdens het diner van 6-gangen.

Paaslunch

  • Balfego Bluefin tonijn

    Lychee | Hazelnoot | Selderij

  • Noordzee tarbot (lijngevangen)

    Witte asperges | Lamsoor | Beurre blanc van gereduceerde Champagne

  • Lamsrug uit het Heuvelland

    Groene asperges | Daslook | Roseval | Jus naturel

  • Dame Blanche

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

Prijs

  • 4 gangen 85
  • Aankomst lunch tussen 12:00-12:30

Paasdiner

  • Balfego Bluefin tonijn

    Lychee | Hazelnoot | Selderij

  • Nougat van ganzenlever

    Kersrozijnen | Oude alsamico

  • Noordzee tarbot (lijngevangen)

    Witte asperges | Lamsoor | Beurre blanc van gereduceerde Champagne

  • Challans Kwartel

    Diverse bereidingen | Savooiekool | Morilles | Saus Albufera

  • Lamsrug uit het Heuvelland

    Groene asperges | Daslook | Roseval | Jus naturel

  • Dame Blanche

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

Prijs

  • 6 gangen 130
  • Aankomst diner tussen 18:30-19:00

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.