Vacatures

Vacature: Zelfstandig Werkend Kok

32 uur Wie zoeken wij?Wil jij werken in een gemotiveerd en jong keukenteam. Kom dan ons team versterken! Volg je een koksopleiding of heb je een afgeronde koksopleiding? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen, ben je creatief en flexibel? Dan komen we graag met jou in contact! Je hoeft geen jaren ervaring

Lees verder
Vacatures

Vacature: Medewerker Bediening

24 – 32 uur Wie zoeken wij?Je hebt passie voor lekker eten en drinken en je deelt dit graag. Ben je een gastheer/gastvrouw en weet je wat er nodig is om onze gasten volledig in de watten te leggen, op jouw eigen, authentieke manier? Dan is deze functie jou op

Lees verder
Uitgelichte wijnen

Château Belgrave Haut-Médoc (Grand Cru Classé) 1964

Wijnhuis: CHâteau Belgrave Château Belgrave is eigenaar van een van de oudste Cru wijngaarden in Médoc en sinds 1855 geclassificeerd als 5e Grand Cru Classé. Het beroemde Château beschikt over een moderne vatenkelder waar de wijnen onder optimale omstandigheden (12-16 maanden) tot rijping komen.  Deze wijn is robijnrood van kleur met een

Lees verder
Event

Uitverkocht! Wild diner met Thiessen Wijnkoopers – 4 november

Op vrijdag 4 november organiseren we samen met Thiessen Wijnkoopers een schitterend ‘Wild Diner’. We nemen voor een avond de keuken van Thiessen Wijnkoopers over.  Het menu Amuses Delice van ganzenleverFazant | Vijgen Kabeljauw rugBrandade | Bouchot mosselen | Chorizo | Beurre blanc Schotse roodpootpatrijsWitte druiven | Zuurkool | Ravioli

Lees verder
Au Coin

Trots! We maakten onze intrede in de Michelin gids

Op woensdag 20 april 2022 maakten wij onze intrede in de Michelin gids! Wij zijn ontzettend trots op ons team. Samen presteren en het beste neerzetten voor onze gasten dat is wat wij het liefst doen. “Au Coin des Bons Enfants Maastricht   Twee jonge talenten laten een frisse wind waaien

Lees verder
Au Coin

Terras onder een hemel van druivenranken

Tijdens een zonnige dag genieten gasten in de patio onder de wijnstok. Het terras van ‘De Coin’ bevindt zich achter het restaurant. Het is een knusse binnentuin, waar het ondanks de ligging in het bruisende centrum van Maastricht heerlijk rustig toeven is. Onttrokken aan het zicht van voorbijgangers, bevind je je

Lees verder
Au Coin

Nieuw leven voor historisch Au Coin des Bons Enfants

Een historische plek in het oude stadsdeel Jekerkwartier. Restaurant Au Coin des Bons Enfants, gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Ezelmarkt, heeft met de nieuwe, jeugdige eigenaren Timo Reichelt en Lino de Vrede een metamorfose ondergaan. Aan het unieke pand is niets veranderd, maar het interieur is opgefrist

Lees verder
Uitgelichte wijnen

Claude Chevalier Ladoix 2000

Wijnhuis: Claude Chevalier Deze wijn heeft een donker goude kleur, de aroma’s in de neus leunen naar acacia, versierd met een boterachtig accent. Een klassiek boeket met tonen van pruim, rijpe appel, kweepeer, vijg, of zelfs een pittige peer. De smaak is levendig en stevig en perfect in balans. Een

Lees verder
Au Coin

Oude ‘Coin’ in een nieuwe jas

Dat Maastricht rijk is aan culinaire hotspots, mag algemeen bekend zijn. Aan de Ezelmarkt ligt er eentje met misschien wel de mooiste naam van allemaal: Au Coin des Bons Enfants. De ‘Coin’ in de volksmond krijgt een nieuwe jas. Aan de hand van de twee nieuwe eigenaren Timo Reichelt en

Lees verder