Geniet van de herfst in Au Coin | Speciale arrangementen
Geniet van de herfst in Au Coin Altijd in beweging en altijd op zoek naar nieuwe smaken. Mee met de seizoenen en blijven verrassen. Het is weer herfst! Herfstspecial Om je te laten genieten van de smaken van de herfst hebben wij een herfstspecial. Op de maandag-, donderdagavond en vrijdagmiddag
Vacature: Chef de Rang/ Sous Maître
38 uur Wie zoeken wij?Je hebt passie voor lekker eten en drinken en je deelt dit graag. Ben je een gastheer/gastvrouw en weet je wat er nodig is om onze gasten volledig in de watten te leggen, op jouw eigen, authentieke manier? Dan is deze functie jou op het lijf
Het belangrijkste uitgangspunt van een chef is om de maagdelijkheid van producten te waarderen.
Timo Reichelt groeide op met de klassieke kookkunsten van zijn Duitse moeder en oma. Thuis draaide alles om het koken, de heerlijke geuren en unieke smaken. Niet gek dat hij al op jonge leeftijd chef-kok wilde worden. Zijn loopbaan begon bij het bekende sterrenrestaurant Im Schiffchen in Düsseldorf. Timo was
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Au Coin wordt bekroond met één Michelinster. “Verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard! Au Coin des Bons Enfants is een stukje culinaire Maastrichtse geschiedenis. Zo werd het restaurant in 1957 voor het eerst bekroond met een MICHELIN ster. In april 2023 schreven Timo Reichelt en sommelier Lino de Vrede een
De gouden combinatie van klassiek en modern
Au Coin des Bons Enfants, in de volksmond ook wel de Coin, heeft vele functies gekend. Van weeshuis tot woonhuis, van café tot restaurant. Als eerste sterrenzaak van Limburg groeide Au Coin zelfs uit tot een van de bakermatten voor de klassiek Franse keuken in Limburg en ver daarbuiten. Sinds
Antoin Peeters over Au Coin: “Wij waren dik onder de indruk. Alles klopte!”
Antoin Peeters bracht een bezoek aan Au Coin des Bons Enfants en beschreef zijn ervaring uitgebreid op zijn Instagramaccount @klare_wijn. “Kijk ‘m zitten, met typisch wijnkaart-gezicht. Zuinig mondje, verzonken in chateaux en domaines, dikke keuzestress. Welkom bij restaurant Au Coin des Bons Enfants in Maastricht. Wat hebben we daar een
Dit jaar stijgen wij van 14 naar 15 punten in de Gault Millau gids!
Au Coin des Bons Enfants 15/20 Maastricht “We schreven vorig jaar dat dit stel ondernemers een belofte is voor de toekomst. Die prognose maken patron-cuisinier Timo Reichelt en patron-sommelier Lino de Vrede in dit historisch en gemoderniseerd pand ook waar met een verhoogde notering als resultaat. Amuses zijn verzorgd, mooi
2023: Terug naar de essentie van genieten
Au Coin des bons Enfants staat sinds de begin jaren, van de culinaire stad Maastricht, bekend als de bakermat van heerlijk toeven in een ongedwongen sfeer. De klassiek geïnspireerde creaties van Patron-Cuisinier Timo Reichelt vertellen een verhaal. Van de sauzen die beginnen bij de basis, het zetten van een roux
Vacature: Chef de Partie
38 uur Wie zoeken wij? Wil jij werken in een gemotiveerd en jong keukenteam dat recent een Michelinster heeft behaald? Kom dan ons team versterken! Volg je een koksopleiding of heb je een afgeronde koksopleiding? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen, ben je creatief en flexibel? Dan komen we graag met jou
Château Belgrave Haut-Médoc (Grand Cru Classé) 1964
Wijnhuis: CHâteau Belgrave Château Belgrave is eigenaar van een van de oudste Cru wijngaarden in Médoc en sinds 1855 geclassificeerd als 5e Grand Cru Classé. Het beroemde Château beschikt over een moderne vatenkelder waar de wijnen onder optimale omstandigheden (12-16 maanden) tot rijping komen. Deze wijn is robijnrood van kleur met een
Uitverkocht! Wild diner met Thiessen Wijnkoopers – 4 november
Op vrijdag 4 november organiseren we samen met Thiessen Wijnkoopers een schitterend ‘Wild Diner’. We nemen voor een avond de keuken van Thiessen Wijnkoopers over. Het menu Amuses Delice van ganzenleverFazant | Vijgen Kabeljauw rugBrandade | Bouchot mosselen | Chorizo | Beurre blanc Schotse roodpootpatrijsWitte druiven | Zuurkool | Ravioli
Het gouden duo van de pure smaaksensaties & verrassende culinaire combinaties
Patron-Cuisinier Timo Reichelt en Keuken Chef Randy Ploemmen zijn niet alleen goede vrienden, ze begrijpen ook beiden de eenvoud van de natuur en hebben passie voor koken op niveau. In de keuken van Au Coin komt dit allemaal samen. Ze werken zo veel mogelijk met verse en verantwoorde ingrediënten uit
Trots! We maakten onze intrede in de Michelin gids
Op woensdag 20 april 2022 maakten wij onze intrede in de Michelin gids! Wij zijn ontzettend trots op ons team. Samen presteren en het beste neerzetten voor onze gasten dat is wat wij het liefst doen. “Au Coin des Bons Enfants Maastricht Twee jonge talenten laten een frisse wind waaien
Terras onder een hemel van druivenranken
Tijdens een zonnige dag genieten gasten in de patio onder de wijnstok. Het terras van ‘De Coin’ bevindt zich achter het restaurant. Het is een knusse binnentuin, waar het ondanks de ligging in het bruisende centrum van Maastricht heerlijk rustig toeven is. Onttrokken aan het zicht van voorbijgangers, bevind je je
Nieuw leven voor historisch Au Coin des Bons Enfants
Een historische plek in het oude stadsdeel Jekerkwartier. Restaurant Au Coin des Bons Enfants, gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Ezelmarkt, heeft met de nieuwe, jeugdige eigenaren Timo Reichelt en Lino de Vrede een metamorfose ondergaan. Aan het unieke pand is niets veranderd, maar het interieur is opgefrist