Vega Menu

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Berthold Bühler)
Menu
Uiteraard bieden wij vegetarische menuopties aan. Deze gerechten worden door onze keukenbrigade bereid met dagverse producten en verantwoordelijke ingrediënten die op dat moment voorradig zijn.

Lunch menu
maandag, donderdag en vrijdag
-
Zacht gegaarde kalfshaas
Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote
-
Galantine van piepkuiken
Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera
-
Noorse kabeljauw
Brandade | Chorizo | Beurre blanc
-
Assortiment van ambachtelijke kazen
-
of
-
Rabarber
Champagne | kwark | Witte chocolade
Prijs
-
3 gangen 40
Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
4 gangen 50
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
5 gangen 65
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.