Vega Menu

Chef aan het woord:
“Fijnproevers zijn diegenen die de eenvoud van de natuur als kunst begrijpen.” (Berthold Bühler)
Menu
-
Biologische Bulgur
Abrikoos | Ras el hanout | Groene asperge | Amandel
-
Bretonse wortel
Vadouvan | Hazelnoo t | Kropsla
-
Velouté van herfsttruffel
Knolselderij | Morilles
-
Flan van Eekhoorntjesbrood*
Diverse bereiding van schorseneer | Mosterd | Jus van Paddenstoelen
-
Lasagne van rode ui
Rode biet | Witlof | Saus van rode biet
-
Maracuja
Valrhona Chocolade | Koffie | Pecannoten
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (suppl. €7,50 ipv dessert)
Prijs
-
5 gangen zonder * 95
-
6 gangen 105
Lunch menu
maandag, donderdag en vrijdag
-
Zacht gegaarde kalfshaas
Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote
-
Galantine van piepkuiken
Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera
-
Noorse kabeljauw
Brandade | Chorizo | Beurre blanc
-
Assortiment van ambachtelijke kazen
-
of
-
Rabarber
Champagne | kwark | Witte chocolade
Prijs
-
3 gangen 40
Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
4 gangen 50
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
5 gangen 65
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.