Vega Menu

Chef aan het woord:
“Fijnproevers zijn diegenen die de eenvoud van de natuur als kunst begrijpen.” (Berthold Bühler)

Menu

  • Biologische Bulgur

    Abrikoos | Ras el hanout | Groene asperge | Amandel

  • Bretonse wortel

    Vadouvan | Hazelnoo t | Kropsla

  • Velouté van herfsttruffel

    Knolselderij | Morilles

  • Flan van Eekhoorntjesbrood*

    Diverse bereiding van schorseneer | Mosterd | Jus van Paddenstoelen

  • Lasagne van rode ui

    Rode biet | Witlof | Saus van rode biet

  • Maracuja

    Valrhona Chocolade | Koffie | Pecannoten

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (suppl. €7,50 ipv dessert)

Prijs

  • 5 gangen zonder * 95
  • 6 gangen 105

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.