Lunch Menu
Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige lunch menu. Onze lunch wordt geserveerd op vrijdag & zondag. Er kan gekozen worden voor een exclusieve 4-gangenlunch en de reguliere 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)
Menu
-
Balfego tonijn
Guacamole | Bloedsinaasappel | Pedro Ximénez | Gerookte amandel
-
Tartaar Rossini ''Au Coin Style''*
Ossenhaas | Ganzenlever | Ossenstaart | Perigord truffel
-
Coquille uit Dieppe (Supp. 10gram Perle Imperial Caviar+ €28)
Topinamboer | Chorizo | Mór oester | Vermouth en dille saus
-
Gebakken kalfszwezerik **
Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis
-
Berg lam uit Lozère
Caponata | Groene asperges | Daslook | Jus naturel
-
Ananas
Witte chocolade | Gekarameliseerde hazelnoot | Hangop
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €12,50 i.p.v. dessert)
Prijs
-
4 gangen zonder */** 90
-
5 gangen zonder ** 125
-
6 gangen 140
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties.
Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht.
Begeleidende wijnen vanaf €12,- per glas.
Aankomst lunch op vrijdag en zondag tussen 12.00 en 13.00 uur.
Tijdens de lunch presenteren we tegen 17:00 uur de rekening ter voorbereiding voor het diner.
Chef's Signatuur gerechten
Voorgerechten
-
Irish Mór Oester (Supp. 50gram Perle Imperial Caviar+ €140) 40
6 Oesters Cru Nrᶱ 3
-
Salade van kreeft 65
Bloedsinaasappel l | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jambon Joselito
-
Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82
25 gr Perle Imperial Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers
-
Warme eendenlever van Maison Mitteault 45
Calvados appel | Wilde kruiden | Saus van Limburgse appelstroop en ganzenlever
Hoofdgerechten
-
Geroosterde lijngevangen Noordzee tarbot 80
Spinazie | Ravioli | Mouseline | Caviar en Champagne Beurre Blanc
-
Poulet jaune de Bresse (voor 2 personen) 43 p.p.
In 2 Bereidingen
- Mouseline | Morilles | Eigen jus
- Ragout | Zwezerik -
Gebakken kalfszwezerik 55
Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis
-
Berg lam uit Lozère 53
Caponata | Groene asperges | Daslook | Jus naturel
Desserts
-
Dame Blanche 19
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
-
Tarte Aux Pommes (15 min) 22
Vers gedraaid vanille-ijs
-
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 20
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven, kunnen wij niet garanderen dat wij hier op de dag zelf rekening mee kunnen houden en zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.