Lunch Menu

Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige lunch menu. Onze lunch wordt geserveerd op vrijdag & zondag. Er kan gekozen worden voor een exclusieve 4-gangenlunch en de reguliere 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)

Menu

  • Balfego Bluefin tonijn

    Lychee | Hazelnoot | Selderij

  • Nougat van Ganzenlever*

    Kersrozijnen | Extra Vecchio Balsamico | Vijgen

  • Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen)

    Limburgse witte asperge | Spinazie | Ricotta | Beurre blanc van gereduceerde Champagne | (Supp. 10gram Royal Belgian Caviar + €30)

  • Challans Kwartel**

    Diverse bereidingen | Savooiekool | Bundelzwammen | Saus Albufera

  • Lamsrug uit het Heuvelland

    Groene asperges | Daslook | Caponata | Jus naturel

  • Maracuja

    Kwark | Witte perzik | Single Origin Chocolade

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €12,50 i.p.v. dessert)

Prijs

  • 4 gangen zonder */** 85
  • 5 gangen zonder ** 110
  • 6 gangen 130

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht. 

Begeleidende wijnen vanaf €11,- per glas.

Tijdens de lunch presenteren we tegen 17:00 uur de rekening ter voorbereiding voor het diner.

Classics

Voorgerechten

  • Biologische Bulgur 35

    Gerookte amandel | Groene asperge | Ras el hanout

  • Balfego bluefin tonijn 42

    Lychee | Hazelnoot | Selderij

  • Salade van kreeft Dagprijs

    Grapefruit l | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 45

    Mirabellen compote | Epoisses | Morilles

  • Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82

    25g Royal Belgian Caviar | Risotto van Roseval |Waterkers

Hoofdgerechten

  • Lasagne van rode ui 39

    Witlof | Knolselderij | Beurre blanc van gefermenteerde ui

  • Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen) 75

    Limburgse witte asperge | Spinazie | Ricotta | Beurre blanc van gereduceerde Champagne | (Supp. 10gram Royal Belgian Caviar + €30)

  • Poulet de Bresse voor 2 personen p.p. 32

    Diverse bereidingen

  • Lamsrug uit het Heuvelland 55

    Groene asperges | Daslook | Caponata | Jus naturel

  • Gebakken kalfszwezerik 51

    Spitskool | Morilles | Lente groenten | Sauce Chablis

Desserts

  • Dame Blanche 17 | 11

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Tarte Aux Pommes (15 min) 20 | 13

    Vers gedraaid vanille-ijs

  • Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 19 | –

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant. 

Tijdens de lunch presenteren we tegen 17:00 uur de rekening ter voorbereiding voor het diner.

  • Signatuurgerecht van de chef
  • Vegetarisch

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven, kunnen wij niet garanderen dat wij hier op de dag zelf rekening mee kunnen houden en zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.