Lunch Menu
Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige lunch menu. Onze lunch wordt geserveerd op vrijdag, zaterdag en zondag. Er kan gekozen worden voor een exclusieve 4-gangenlunch en de reguliere 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)
Menu
-
Kreeft (Supp. 10gram Perle Imperial Caviar+ €28)
In boter gepocheerd | Paling | Venkel
-
Delice van ganzenlever
Groene appel | Kardemom | Calvados
-
Langoustine
Wortel compote van de BBQ | Lomo Iberico | In zijn eigen Bisque
-
Challans kwartel **
Witte asperge | Morilles | Ravioli | Saus Albufera
-
Berg lam uit Lozère
Caponata | Groene asperges | Daslook | Jus naturel
-
Aardbei
Mara des Bois | Basilicum | Witte chocolade | Verveine
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €12,50 i.p.v. dessert)
Prijs
-
4 gangen zonder */** 90
-
5 gangen zonder ** 125
-
6 gangen 140
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties.
Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht.
Begeleidende wijnen vanaf €12,- per glas.
Aankomst lunch op vrijdag en zondag tussen 12.00 en 13.00 uur.
Tijdens de lunch presenteren we tegen 17:00 uur de rekening ter voorbereiding voor het diner.
Chef's Signatuur gerechten
Voorgerechten
-
Langoustine 54
Wortel compote van de BBQ | Lomo Iberico | In zijn eigen Bisque
-
Salade van kreeft 65
Bloedsinaasappel l | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jambon Joselito
-
Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82
25 gr Perle Imperial Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers
-
Warme eendenlever van Maison Mitteault 45
Mirabellen compote | Epoisses | Morilles
Hoofdgerechten
-
Geroosterde lijngevangen Noordzee tarbot 80
Spinazie | Ravioli | Mouseline | Caviar en Champagne Beurre Blanc
-
Poulet jaune de Bresse (voor 2 personen) 43 p.p.
In 2 Bereidingen
- Mouseline | Morilles | Eigen jus
- Ragout -
Gebakken kalfszwezerik 55
Gesmoorde spitskool | Mouseline | Witte en groene asperges | Saus van Chablis
-
Berg lam uit Lozère 53
Caponata | Groene asperges | Daslook | Jus naturel
Desserts
-
Dame Blanche 19
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
-
Tarte Aux Pommes (15 min) 22
Vers gedraaid vanille-ijs
-
Crêpe Suzette (voor 2 personen) 25 p.p.
Sinaasappel | Vers gedraaid vanille-ijs
-
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 20
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven, kunnen wij niet garanderen dat wij hier op de dag zelf rekening mee kunnen houden en zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.