Lunch Menu

Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige lunch menu. Onze lunch wordt geserveerd op vrijdag & zondag. Er kan gekozen worden voor een exclusieve 4-gangenlunch en de reguliere 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)

Menu

  • Coquille uit Dieppe (Supp. 10 gr Perle Imperial Caviar + €28)

    Bloemkool | Beurre Noisette | Hazelnoot | Bieslook

  • Tartaar Rossini ''Au Coin Style''*

    Ossenhaas | Ganzenlever | Ossenstaart | Perigord truffel

  • Geroosterde Noordzee tarbot

    Zuurkool | Livar | Witlof | Sauce Eiswein

  • Gebakken kalfszwezerik +€12 **

    Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis

  • Hertenkalf (Privé jacht uit de Eiffel)

    Rode kool | Biet | Pommes Dauphine | Sauce Grande Veneur

  • Passievrucht & Huila Chocolade 70%

    Mousse | Kardemom | Pecan noten

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €12,50 i.p.v. dessert)

Prijs

  • 4 gangen zonder */** 90
  • 5 gangen zonder ** 118
  • 6 gangen 130

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht. 

Begeleidende wijnen vanaf €11,- per glas.

Tijdens de lunch presenteren we tegen 17:00 uur de rekening ter voorbereiding voor het diner.

Classics

Voorgerechten

  • Biologische Bulgur 35

    Gerookte amandel | Groene asperge | Ras el hanout

  • Coquille uit Dieppe (Supp. 10 gr Perle Imperial Caviar + €28) 43

    Bloemkool | Beurre Noisette | Hazelnoot | Bieslook

  • Salade van kreeft 58

    Grapefruit l | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jambon Joselito

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 45

    Mirabellen compote | Epoisses | Morilles

  • Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82

    25 gr Perle Imperial Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers

Hoofdgerechten

  • Tarte Tatin pompoen 39

    Pastinaak | Beurre Blanc pompoen

  • Geroosterde Noordzee tarbot 75

    Zuurkool | Livar | Witlof | Sauce Eiswein

  • Zeetong à la Meunière (700gr) 75

    Mousseline | Side Salade

  • Fazantenhaan voor 2 personen 37 p.p.

    Zuurkool | Mousseline | Witte druiven | Bloedworst | Périgord truffel

  • Hertenkalf (Privé jacht uit de Eiffel) 55

    Rode kool | Biet | Pommes Dauphine | Sauce Grand Veneur

  • Hazenpeper voor 2 personen 46 p.p.

    Rode kool | Pomme dauphine

  • Gebakken kalfszwezerik 54

    Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis

Desserts

  • Dame Blanche 19 | 11

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Tarte Aux Pommes (15 min) 22 | 13

    Vers gedraaid vanille-ijs

  • Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 19

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant. 

Tijdens de lunch presenteren we tegen 17:00 uur de rekening ter voorbereiding voor het diner.

  • Signatuurgerecht van de chef
  • Vegetarisch

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven, kunnen wij niet garanderen dat wij hier op de dag zelf rekening mee kunnen houden en zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.