Lunch Menu
Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige lunch menu. Onze lunch wordt geserveerd op vrijdag & zondag. Er kan gekozen worden voor een exclusieve 4-gangenlunch en de reguliere 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Berthold Bühler)
Menu
-
Europese kreeft (suppl. Royal Belgian Caviar 10gr €30)
Zeewier | Dille | Karnemelk
-
Delice van ganzenlever*
Wilde perzik | Kardamom | Parelhoen
-
Wilde zeebaars
Opperdoezer aardappel | Bretonse tomaat | Scheermes | Gazpachuelo
-
Langoustine**
Bulgur | Ras el hanout | Rouille | Limoenblad | Sojabonen
-
Donald Russel ossenhaas
Aubergine | Pomme Fondant | Grelot ui | Banyuls
-
Rabarber
Crème Suisse| Witte chocolade | Dragon
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €8,50 i.p.v. dessert)
Prijs
-
4 gangen zonder */** 85
-
5 gangen zonder ** 99
-
6 gangen 124
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties.
Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht.
Begeleidende wijnen vanaf €11,- per glas.
Tijdens de lunch presenteren we tegen 17:00 uur de rekening ter voorbereiding voor het diner.
Classics
Voorgerechten
-
Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82 | –
25gr Royal Belgian Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers
-
Salade van kreeft 50 | 25
Grapefruit | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra
-
Delice van ganzenlever 41 | –
Wilde perzik | Kardamom | Parelhoen
-
Warme eendenlever van Maison Mitteault 42 | 20
Mirabellen compote | Epoisses | Girolles
Hoofdgerechten
-
Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen) 68 | 38
Raviolo van langoustine| Bretonse tomaat | Smoky beurre blanc
-
Gebakken kalfszwezerik 48 | 23
Spitskool | Girolles | Mousseline | Saus van Chablis
-
Donald Russel ossenhaas 63 | –
Aubergine | Pomme Fondant | Grelot ui | Banyuls
-
Poularde de Bresse voor 2 personen p.p. 32| p.p. 15
Diverse bereidingen
Desserts
-
Dame Blanche 17 | 11
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
-
Tarte Aux Pommes (15 min) 20 | 13
Vers gedraaid vanille-ijs
-
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 18,50 | –
Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant.
Tijdens de lunch presenteren we tegen 17:00 uur de rekening ter voorbereiding voor het diner.
-
Signatuurgerecht van de chef
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.