Diner Menu

Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu. 

Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag.  Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Berthold Bühler)

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Menu

  • Europese kreeft (suppl. Royal Belgian Caviar 10gr €30)

    Zeewier | Dille | Karnemelk

  • Délice van ganzenlever

    Wilde perzik | Kardamom | Parelhoen

  • Wilde zeebaars

    Opperdoezer aardappel | Bretonse tomaat | Scheermes | Gazpachuelo

  • Langoustine*

    Bulgur | Ras el hanout | Rouille | Limoenblad | Sojabonen

  • Donald Russel ossenhaas

    Aubergine | Pomme Fondant | Grelot ui | Banyuls

  • Rabarber

    Crème Suisse| Witte chocolade | Dragon

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €8,50 i.p.v. dessert)

Prijs

  • 5 gangen zonder * 99
  • 6 gangen 124

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht. 

Begeleidende wijnen vanaf €11,- per glas.

Classics

Voorgerechten

  • Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82 | –

    25gr Royal Belgian Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers

  • Salade van kreeft 50 | 25

    Grapefruit | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra

  • Delice van ganzenlever 41 | –

    Wilde perzik | Kardamom | Parelhoen

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 42 | 20

    Mirabellen compote | Epoisses | Girolles

Hoofdgerechten

  • Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen) 68 | 38

    Raviolo van langoustine| Bretonse tomaat | Smoky beurre blanc

  • Gebakken kalfszwezerik 48 | 23

    Spitskool | Girolles | Mousseline | Saus van Chablis

  • Donald Russel ossenhaas 63 | –

    Aubergine | Pomme Fondant | Grelot ui | Banyuls

  • Poularde de Bresse voor 2 personen p.p. 32| p.p. 15

    Diverse bereidingen

Desserts

  • Dame Blanche 17 | 11

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Tarte Aux Pommes (15 min) 20 | 13

    Vers gedraaid vanille-ijs

  • Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 18,50 | –

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant. 

  • Signatuurgerecht van de chef

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.