Diner Menu
Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu.
Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag. Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.
Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)
Lunch menu
maandag, donderdag en vrijdag
-
Zacht gegaarde kalfshaas
Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote
-
Galantine van piepkuiken
Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera
-
Noorse kabeljauw
Brandade | Chorizo | Beurre blanc
-
Assortiment van ambachtelijke kazen
-
of
-
Rabarber
Champagne | kwark | Witte chocolade
Prijs
-
3 gangen 40
Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
4 gangen 50
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
5 gangen 65
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.
Menu
-
Coquille uit Dieppe (Supp. 10 gr Perle Imperial Caviar + €28)
Bloemkool | Beurre Noisette | Hazelnoot | Bieslook
-
Tartaar Rossini ''Au Coin Style''
Ossenhaas | Ganzenlever | Ossenstaart | Perigord truffel
-
Geroosterde Noordzee tarbot
Zuurkool | Livar | Witlof | Sauce Eiswein
-
Gebakken kalfszwezerik +€12 *
Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis
-
Hertenkalf (Privé jacht uit de Eiffel)
Rode kool | Biet | Pommes Dauphine | Sauce Grande Veneur
-
Passievrucht & Huila Chocolade 70%
Mousse | Kardemom | Pecan noten
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (suppl. €12,50 i.p.v. dessert)
Prijs
-
5 gangen zonder * 118
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties.
Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht.
Begeleidende wijnen vanaf €11,- per glas.
Classics
Voorgerechten
-
Biologische Bulgur 35
Gerookte amandel | Groene asperge | Ras el hanout
-
Coquille uit Dieppe (Supp. 10 gr Perle Imperial Caviar + €28) 43
Bloemkool | Beurre Noisette | Hazelnoot | Bieslook
-
Salade van kreeft 58
Grapefruit l | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jambon Joselito
-
Warme eendenlever van Maison Mitteault 45
Mirabellen compote | Epoisses | Girolles
-
Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82
25 gr Perle Imperial Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers
Hoofdgerechten
-
Tarte Tatin pompoen 39
Pastinaak | Beurre Blanc pompoen
-
Geroosterde Noordzee tarbot 75
Zuurkool | Livar | Witlof | Sauce Eiswein
-
Zeetong à la Meunière (700gr) 75
Mousseline | Side Salade
-
Fazantenhaan voor 2 personen 37 p.p.
Zuurkool | Mousseline | Witte druiven | Bloedworst | Périgord truffel
-
Hertenkalf (Privé jacht uit de Eiffel) 55
Rode kool | Biet | Pommes Dauphine | Sauce Grand Veneur
-
Hazenpeper voor 2 personen 46 p.p.
Rode kool | Pomme dauphine
-
Gebakken kalfszwezerik 54
Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis
Desserts
-
Dame Blanche 19 | 11
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
-
Tarte Aux Pommes (15 min) 22 | 13
Vers gedraaid vanille-ijs
-
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 19
Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant.
-
Signatuurgerecht van de chef
-
Vegetarisch
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.