Diner Menu

Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu. 

Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag.  Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Menu

  • Balfego Bluefin tonijn

    Lychee | Hazelnoot | Selderij

  • Nougat van Ganzenlever

    Kersrozijnen | Extra Vecchio Balsamico | Vijgen

  • Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen)

    Limburgse witte asperge | Spinazie | Ricotta | Beurre blanc van gereduceerde Champagne | (Supp. 10gram Royal Belgian Caviar + €30)

  • Challans Kwartel *

    Diverse bereidingen | Savooiekool | Bundelzwammen | Saus Albufera

  • Lamsrug uit het Heuvelland

    Groene asperges | Daslook | Caponata | Jus naturel

  • Maracuja

    Kwark | Witte perzik | Single Origin Chocolade

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €12,50 i.p.v. dessert)

Prijs

  • 5 gangen zonder * 110
  • 6 gangen 130

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht. 

Begeleidende wijnen vanaf €11,- per glas.

Classics

Voorgerechten

  • Biologische Bulgur 35

    Gerookte amandel | Groene asperge | Ras el hanout

  • Balfego bluefin tonijn 42

    Lychee | Hazelnoot | Selderij

  • Salade van kreeft Dagprijs

    Grapefruit l | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 45

    Mirabellen compote | Epoisses | Morilles

  • Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82

    25gr Royal Belgian Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers

Hoofdgerechten

  • Lasagne van rode ui 39

    Witlof | Knolselderij | Beurre blanc van gefermenteerde ui

  • Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen) 75

    Limburgse witte asperge | Spinazie | Ricotta | Beurre blanc van gereduceerde Champagne | (Supp. 10gram Royal Belgian Caviar + €30)

  • Poulet de Bresse voor 2 personen p.p. 32

    Diverse bereidingen

  • Lamsrug uit het Heuvelland 55

    Groene asperges | Daslook | Caponata | Jus naturel

  • Gebakken kalfszwezerik 51

    Spitskool | Morilles | Lente groenten | Sauce Chablis

Desserts

  • Dame Blanche 17 | 11

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Tarte Aux Pommes (15 min) 20 | 13

    Vers gedraaid vanille-ijs

  • Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 19

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant. 

  • Signatuurgerecht van de chef
  • Vegetarisch

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.