Diner Menu
Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu.
Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag. Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“Fijnproevers zijn diegenen die de eenvoud van de natuur als kunst begrijpen.” (Berthold Bühler)
Menu
-
Yellowfin tonijn (suppl. Royal Belgian Caviar 10gr €30)
Bloedsinaasappel | Guacamole | Gerookte amandel
-
Délice van ganzenlever
Fazant | Vijgen | Specerijen
-
Noordzee tarbot
Aardpeer | Onrijpe mango | Basilicum | Smoky beurre blanc
-
Challans kwartel*
Savooiekool | Witte druiven | Périgord truffel | Saus Albufera
-
Hertenkalf uit de Eifel (uit privé jacht)
Tarte tatin van rode uien | Kweepeer | Saus van hert en rode biet
-
Maracuja
Valrhona Chocolade | Koffie | Pecannoten
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €7,50 i.p.v. dessert)
Prijs
-
5 gangen zonder * 95
-
6 gangen 105
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties.
Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht.
Classics
Voorgerechten
-
Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82 | -
25gr Royal Belgian Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers
-
Salade van kreeft 50 | 25
Mandarijn | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra
-
Délice van ganzenlever 39 | –
Fazant | Vijgen | Specerijen
-
Warme eendenlever van Maison Mitteault 42 | 20
Mirabellen compote | Epoisses | Oesterzwam
Hoofdgerechten
-
Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen) 55 | 25
Brandade van artisjok | Aardpeer | Onrijpe mango | Smoky beurre blanc
-
Gebakken kalfszwezerik 45 | 20
Spitskool | Paddenstoelen | Périgord truffel l | Saus van Chablis
-
Dry aged ossenhaas van het Holsteinrund “Rossini” 73 | –
Eendenlever | Périgord truffel | Mousseline | Saus van Madeira
-
Poulet Noir de Bocanger 35 | 15
Diverse bereidingen | Seizoensgroenten
Desserts
-
Dame Blanche 16 | 10
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
-
Tarte Aux Pommes (15 min) 19 | 12
Vers gedraaid vanille-ijs
-
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 17,50 | –
Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant.
-
Signatuurgerecht van de chef
Lunch menu
maandag, donderdag en vrijdag
-
Zacht gegaarde kalfshaas
Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote
-
Galantine van piepkuiken
Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera
-
Noorse kabeljauw
Brandade | Chorizo | Beurre blanc
-
Assortiment van ambachtelijke kazen
-
of
-
Rabarber
Champagne | kwark | Witte chocolade
Prijs
-
3 gangen 40
Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
4 gangen 50
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
5 gangen 65
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.