Diner Menu

Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu. 

Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag.  Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Menu

  • Kreeft

    In boter gepocheerd | Paling | Venkel

  • Delice van Ganzenlever

    Groene appel | Kardemom | Calvados

  • Coquille uit Dieppe (Supp. 10gram Perle Imperial Caviar+ €28)

    Topinamboer | Chorizo | Mór oester | Vermouth en dille saus

  • Challans kwartel +€15 *

    Witte asperge | Morilles | Ravioli | Saus Albufera

  • Berg lam uit Lozère

    Caponata | Groene asperges | Daslook | Jus naturel

  • Ananas

    Witte chocolade | Gekarameliseerde hazelnoot | Hangop

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (suppl. €12,50 i.p.v. dessert)

Prijs

  • 5 gangen zonder * 125

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht. 

Begeleidende wijnen vanaf €12,- per glas.

Chef's Signatuur gerechten

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Desserts

  • Dame Blanche 19

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Tarte Aux Pommes (15 min) 22

    Vers gedraaid vanille-ijs

  • Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 20

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.