Diner Menu

Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu. 

Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag.  Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Menu

  • Coquille uit Dieppe (Supp. 10 gr Perle Imperial Caviar + €28)

    Bloemkool | Beurre Noisette | Hazelnoot | Bieslook

  • Tartaar Rossini ''Au Coin Style''

    Ossenhaas | Ganzenlever | Ossenstaart | Perigord truffel

  • Geroosterde Noordzee tarbot

    Zuurkool | Livar | Witlof | Sauce Eiswein

  • Gebakken kalfszwezerik +€12 *

    Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis

  • Hertenkalf (Privé jacht uit de Eiffel)

    Rode kool | Biet | Pommes Dauphine | Sauce Grande Veneur

  • Passievrucht & Huila Chocolade 70%

    Mousse | Kardemom | Pecan noten

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (suppl. €12,50 i.p.v. dessert)

Prijs

  • 5 gangen zonder * 118

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht. 

Begeleidende wijnen vanaf €11,- per glas.

Classics

Voorgerechten

  • Biologische Bulgur 35

    Gerookte amandel | Groene asperge | Ras el hanout

  • Coquille uit Dieppe (Supp. 10 gr Perle Imperial Caviar + €28) 43

    Bloemkool | Beurre Noisette | Hazelnoot | Bieslook

  • Salade van kreeft 58

    Grapefruit l | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jambon Joselito

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 45

    Mirabellen compote | Epoisses | Girolles

  • Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82

    25 gr Perle Imperial Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers

Hoofdgerechten

  • Tarte Tatin pompoen 39

    Pastinaak | Beurre Blanc pompoen

  • Geroosterde Noordzee tarbot 75

    Zuurkool | Livar | Witlof | Sauce Eiswein

  • Zeetong à la Meunière (700gr) 75

    Mousseline | Side Salade

  • Fazantenhaan voor 2 personen 37 p.p.

    Zuurkool | Mousseline | Witte druiven | Bloedworst | Périgord truffel

  • Hertenkalf (Privé jacht uit de Eiffel) 55

    Rode kool | Biet | Pommes Dauphine | Sauce Grand Veneur

  • Hazenpeper voor 2 personen 46 p.p.

    Rode kool | Pomme dauphine

  • Gebakken kalfszwezerik 54

    Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis

Desserts

  • Dame Blanche 19 | 11

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Tarte Aux Pommes (15 min) 22 | 13

    Vers gedraaid vanille-ijs

  • Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 19

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant. 

  • Signatuurgerecht van de chef
  • Vegetarisch

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.