Diner Menu
Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu.
Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag. Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Timo Reichelt)
Lunch menu
maandag, donderdag en vrijdag
-
Zacht gegaarde kalfshaas
Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote
-
Galantine van piepkuiken
Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera
-
Noorse kabeljauw
Brandade | Chorizo | Beurre blanc
-
Assortiment van ambachtelijke kazen
-
of
-
Rabarber
Champagne | kwark | Witte chocolade
Prijs
-
3 gangen 40
Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
4 gangen 50
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
5 gangen 65
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.
Menu
-
Kreeft
In boter gepocheerd | Paling | Venkel
-
Delice van Ganzenlever
Groene appel | Kardemom | Calvados
-
Coquille uit Dieppe (Supp. 10gram Perle Imperial Caviar+ €28)
Topinamboer | Chorizo | Mór oester | Vermouth en dille saus
-
Challans kwartel +€15 *
Witte asperge | Morilles | Ravioli | Saus Albufera
-
Berg lam uit Lozère
Caponata | Groene asperges | Daslook | Jus naturel
-
Ananas
Witte chocolade | Gekarameliseerde hazelnoot | Hangop
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (suppl. €12,50 i.p.v. dessert)
Prijs
-
5 gangen zonder * 125
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties.
Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht.
Begeleidende wijnen vanaf €12,- per glas.
Chef's Signatuur gerechten
Voorgerechten
-
Irish Mór Oyster (Supp. 50gram Perle Imperial Caviar+ €140) 40
6 Oysters Cru No. 3
-
Salade van kreeft 65
Bloedsinaasappel l | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jambon Joselito
-
Warme eendenlever van Maison Mitteault 45
Calvados appel | Wilde kruiden | Saus van Limburgse appelstroop en ganzenlever
-
Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82
25 gr Perle Imperial Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers
Hoofdgerechten
-
Geroosterde lijngevangen Noordzee tarbot 80
Spinazie | Ravioli | Mousseline | Caviar en Champagne Beurre Blanc
-
Poulet jaune de Bresse (voor 2 personen) 43 p.p.
In 2 Bereidingen
- Mouseline | Morilles | Eigen jus
- Ragout | Zwezerik -
Gebakken kalfszwezerik 55
Flan van Eekhoorntjesbrood | Linzen à la Barigoule | Saus van Chablis
-
Berg lam uit Lozère 53
Caponata | Groene asperges | Daslook | Jus naturel
Desserts
-
Dame Blanche 19
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
-
Tarte Aux Pommes (15 min) 22
Vers gedraaid vanille-ijs
-
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 20
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Uiteraard houden we rekening met dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten. Worden dieetwensen niet bij de reservering doorgegeven zullen wij een meerprijs van €25,- p.p. berekenen. Er zijn ook vegetarische menuopties. Veganistisch is echter niet mogelijk.