Diner Menu

Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu. 

Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag.  Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“Fijnproevers zijn diegenen die de eenvoud van de natuur als kunst begrijpen.” (Berthold Bühler)

Menu

  • Yellowfin tonijn (suppl. Royal Belgian Caviar 10gr €30)

    Bloedsinaasappel | Guacamole | Gerookte amandel

  • Délice van ganzenlever

    Fazant | Vijgen | Specerijen

  • Noordzee tarbot

    Aardpeer | Onrijpe mango | Basilicum | Smoky beurre blanc

  • Challans kwartel*

    Savooiekool | Witte druiven | Périgord truffel | Saus Albufera

  • Hertenkalf uit de Eifel (uit privé jacht)

    Tarte tatin van rode uien | Kweepeer | Saus van hert en rode biet

  • Maracuja

    Valrhona Chocolade | Koffie | Pecannoten

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €7,50 i.p.v. dessert)

Prijs

  • 5 gangen zonder * 95
  • 6 gangen 105

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht. 

Classics

Voorgerechten

  • Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82 | -

    25gr Royal Belgian Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers

  • Salade van kreeft 50 | 25

    Mandarijn | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra

  • Délice van ganzenlever 39 | –

    Fazant | Vijgen | Specerijen

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 42 | 20

    Mirabellen compote | Epoisses | Oesterzwam

Hoofdgerechten

  • Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen) 55 | 25

    Brandade van artisjok | Aardpeer | Onrijpe mango | Smoky beurre blanc

  • Gebakken kalfszwezerik 45 | 20

    Spitskool | Paddenstoelen | Périgord truffel l | Saus van Chablis

  • Dry aged ossenhaas van het Holsteinrund “Rossini” 73 | –

    Eendenlever | Périgord truffel | Mousseline | Saus van Madeira

  • Poulet Noir de Bocanger 35 | 15

    Diverse bereidingen | Seizoensgroenten

Desserts

  • Dame Blanche 16 | 10

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Tarte Aux Pommes (15 min) 19 | 12

    Vers gedraaid vanille-ijs

  • Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 17,50 | –

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant. 

  • Signatuurgerecht van de chef

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.