Diner Menu
Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige diner menu.
Ons diner wordt geserveerd van donderdag t/m maandag. Er kan gekozen worden uit 5 of 6 gangen.

Chef aan het woord:
“De ziel van de fijnproever wordt alleen geraakt door degene die de eenvoud van de natuur als kunst heeft begrepen!” (Berthold Bühler)
Lunch menu
maandag, donderdag en vrijdag
-
Zacht gegaarde kalfshaas
Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote
-
Galantine van piepkuiken
Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera
-
Noorse kabeljauw
Brandade | Chorizo | Beurre blanc
-
Assortiment van ambachtelijke kazen
-
of
-
Rabarber
Champagne | kwark | Witte chocolade
Prijs
-
3 gangen 40
Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
4 gangen 50
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber
-
5 gangen 65
Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.
Menu
-
Europese kreeft (suppl. Royal Belgian Caviar 10gr €30)
Zeewier | Dille | Karnemelk
-
Délice van ganzenlever
Wilde perzik | Kardamom | Parelhoen
-
Wilde zeebaars
Opperdoezer aardappel | Bretonse tomaat | Scheermes | Gazpachuelo
-
Langoustine*
Bulgur | Ras el hanout | Rouille | Limoenblad | Sojabonen
-
Donald Russel ossenhaas
Aubergine | Pomme Fondant | Grelot ui | Banyuls
-
Rabarber
Crème Suisse| Witte chocolade | Dragon
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €8,50 i.p.v. dessert)
Prijs
-
5 gangen zonder * 99
-
6 gangen 124
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties.
Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht.
Begeleidende wijnen vanaf €11,- per glas.
Classics
Voorgerechten
-
Pomme Moscovite “Au Coin Style” 82 | –
25gr Royal Belgian Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers
-
Salade van kreeft 50 | 25
Grapefruit | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra
-
Delice van ganzenlever 41 | –
Wilde perzik | Kardamom | Parelhoen
-
Warme eendenlever van Maison Mitteault 42 | 20
Mirabellen compote | Epoisses | Girolles
Hoofdgerechten
-
Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen) 68 | 38
Raviolo van langoustine| Bretonse tomaat | Smoky beurre blanc
-
Gebakken kalfszwezerik 48 | 23
Spitskool | Girolles | Mousseline | Saus van Chablis
-
Donald Russel ossenhaas 63 | –
Aubergine | Pomme Fondant | Grelot ui | Banyuls
-
Poularde de Bresse voor 2 personen p.p. 32| p.p. 15
Diverse bereidingen
Desserts
-
Dame Blanche 17 | 11
Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille
-
Tarte Aux Pommes (15 min) 20 | 13
Vers gedraaid vanille-ijs
-
Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 18,50 | –
Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant.
-
Signatuurgerecht van de chef
Heeft u een allergie of dieetwensen?
Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.