Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige menu. 

Menu

  • Diverse bereidingen kreeft (supl. Imperial Auslese caviar 10gr €30)

    Watermeloen | Kari Gosse | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra

  • Nougat van ganzenlever*

    Abrikoos | Kardamom | Brioche

  • Zeetong

    Siciliaanse tomaat | Jonge courgette | Chorizo | Gazpachuelo

  • Challans kwartel**

    Bospeen | Foelie | Granaatappel | Kwartel confit

  • Hertenkalf uit de Eifel

    Spitskool | Abrikoos | Zoete Aardappel | Witlof | Jus van hert en abrikoos

  • Rabarber

    Champagne | Kwark | Witte chocolade | Sorbet van rabarber

  • of

  • Assortiment van ambachtelijke kazen

Prijs

  • 4 gangen zonder * / ** 65
  • 5 gangen * of ** 75
  • 6 gangen 90
  • 7 gangen 110

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Classics

Voorgerechten

  • Imperial Auslese caviar 15gr 35 | 17

    Mimosa van kwartelei | Crème fraîche | Krokante aardappel

  • Imperial Auslese caviar 25gr 57 | –

    Mimosa van kwartelei | Crème fraîche | Krokante aardappel

  • Salade van kreeft 45 | 18

    Groene asperges | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra

  • Nougat van ganzenlever 35 | –

    Abrikoos | Kardamon | Brioche

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 38 | 16

    Mirabellen compote | Epoisses | Morilles

Hoofdgerechten

  • Geroosterde tarbot 45 | 18

    Siciliaanse tomaat | Gnocchi van oude Manchego | Artichoke | Smoky beurre blanc

  • Gebakken kalfszwezerik 39 | 17

    Opperdoezer aardappel | Spitskool | Paddenstoelen | Saus van Chablis

  • Zeetong (600gr) 75 | –

    à la Meunière | Voorjaarsgroenten | Opperdoezer aardappel

Desserts

  • Framboos en pure chocolade 16 | 10

    Verschillende structuren | Huisgemaakt sorbet en ijs

  • Dame Blanche 14 | 9

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Assortiment van ambachtelijke kazen 17 | –

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant. 

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.