Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige menu. Er zijn ook vegetarische opties.

Menu

  • Variatie van ganzenlever

    pistache | peer | vino cotto

  • of

  • Hamachi (supl. Imperial auslese Caviar 5gr | €15)

    grapefruit | geitenyoghurt | dille

  • Gevulde wilde zeebaars

    Ricotta | Spinazie | Venkel | Gerookte boter

  • Galantine van piepkuiken

    Witte asperges | Savooiekool | Morilles | Saus Albufera

  • Ravioli van kalfszwezerik

    Kalfswang | Bospaddenstoelen | Tuinbonen

  • Lamsrug uit het heuvelland

    Daslook croûte | Groene asperges | Polenta | Kalamata olijven | Jus naturel

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | Kwark | Witte chocolade | Sorbet van rabarber

Prijs

  • 4 gangen 65

    Ganzenlever of Hamashi | Zeebaars | Lamsrug | kaas of Rabarber

  • 5 gangen 75

    Ganzenlever of Hamashi | Zeebaars | Piepkuiken | Lamsrug | kaas of Rabarber

  • 6 gangen 90

    Ganzenlever of Hamashi | Zeebaars | Piepkuiken | Ravioli | Lamsrug | kaas of Rabarber

  • 7 gangen 110

    Ganzenlever of Hamashi | Zeebaars | Piepkuiken | Ravioli | Lamsrug | kaas | Rabarber

  • 8 gangen 120

    Ganzenlever | Hamashi | Zeebaars | Piepkuiken | Ravioli | Lamsrug | kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Classics

Voorgerechten

  • Imperial Auslese caviar 15gr 35 | 15

    mimosa van kwartelei | crème fraîche | krokante aardappel

  • Salade van kreeft 45 | 18

    Limburgse asperges | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra

  • Variatie van ganzenlever 33 | 12

    pistache | peer | vino cotto

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 38 | 16

    mirabellen compote | époisses | morilles

Hoofdgerechten

  • Geroosterde tarbot 45 | 18

    gesmoorde prei | Imperial auslese caviar | smoky beurre blanc

  • Gebakken kalfszwezerik 36 | 15

    opperdoezer aardappel | spitskool | paddenstoelen | saus van Chablis

  • Zeetong (600gr) 69 | –

    Witte en groene asperges | Doperwten | Sabayon van grijze garnalen

Desserts

  • Framboos en pure chocolade 16 | 10

    Verschillende structuren | Huisgemaakt sorbet en ijs

  • Dame Blanche 14 | 9

    vers gedraaid | Madagaskar vanille

  • Assortiment van ambachtelijke kazen 17 | –

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant.

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.