Een ideale mix tussen klassiek en modern, met Mediterrane invloeden en begeleidende topwijnen. Kies een gerecht à la carte of geniet van ons veelzijdige menu. 

Chef aan het woord:
“Fijnproevers zijn diegenen die de eenvoud van de natuur als kunst begrijpen.” (Berthold Bühler)

Menu

  • Europese tonijn (supl. Royal Belgian Caviar 10 gr €30 )

    Noordzee krab | Lychee | Verse hazelnoten

  • Délice van ganzenlever*

    Fazant | Vijgen | Specerijen

  • Noordzee tarbot

    Aardpeer | Onrijpe mango | Basilicum | Smoky beurre blanc

  • Kalfszwezerik**

    Risotto van Roseval | Oesterzwam | Verse Wintertruffel | Saus van Chablis

  • Charolais kalfshaas

    Witte biet | Lasagne van rode ui | Saus van Banyuls

  • Clementine

    Speculaas | Chocolade | Gezouten pinda

Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier (supt. €7,50 i.p.v. dessert)

Prijs

  • 4 gangen zonder * | ** 65
  • 5 gangen * of ** 75
  • 6 gangen 90

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn ook vegetarische opties. 

Bij wisselingen in het menu wordt er een supplement berekend van €10,- per gerecht. 

Classics

Voorgerechten

  • Pomme Moscovite “Au Coin Style” 75 | -

    25gr Royal Belgian Caviar | Risotto van Roseval | Waterkers

  • Salade van kreeft 47 | 20

    Mandarijn | Gerookte amandel | Pedro Ximenez | Jamon Pata Negra

  • Délice van ganzenlever 35 | –

    Fazant | Vijgen | Specerijen

  • Warme eendenlever van Maison Mitteault 38 | 16

    Mirabellen compote | Epoisses | Oesterzwam

Hoofdgerechten

  • Geroosterde Noordzee tarbot (lijngevangen) 47 | 20

    Brandade van artisjok | Aardpeer | Onrijpe mango | Smoky beurre blanc

  • Zeetong (800+gr) 75 | –

    à la Meunière | Najaarsgroenten | Opperdoezer aardappel

  • Gebakken kalfszwezerik 39 | 17

    Spitskool | Paddenstoelen | Verse Wintertruffel | Saus van Chablis

  • Fazantenhaan voor 2 personen 32 p.p. | 10 p.p.

    Zuurkool | Witte druiven | Bloedworst | Mousseline | Eigen jus

Desserts

  • Amarena kersen 16 | 10

    Witte chocolade | Dragon | Yoghurt sorbet

  • Dame Blanche 16 | 10

    Vers gedraaid ijs | Madagaskar vanille

  • Tarte Aux Pommes (15 min) 19 | 12

    Vers gedraaid vanille-ijs

  • Selectie kazen van Joost van het Kaasatelier 17,50 | –

Voor een à la carte gerecht rekenen wij de prijs aan de linkerkant. Bij een ruil tussen Menu en de Classics rekenen wij naast de menuprijs ook de prijs aan de rechterkant. 

  • Signatuurgerecht van de chef

Lunch menu

maandag, donderdag en vrijdag

  • Zacht gegaarde kalfshaas

    Opperdoezer aardappel | tonijn | rode uien compote

  • Galantine van piepkuiken

    Savooiekool | Morilles | Witte Asperges | Saus Albufera

  • Noorse kabeljauw

    Brandade | Chorizo | Beurre blanc

  • Assortiment van ambachtelijke kazen
  • of

  • Rabarber

    Champagne | kwark | Witte chocolade

Prijs

  • 3 gangen 40

    Kalfshaas | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 4 gangen 50

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas of Rabarber

  • 5 gangen 65

    Kalfshaas | Piepkuiken | Kabeljauw | Kaas | Rabarber

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend ons menu. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Heeft u een allergie? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.