Kerstmenu 2022

Chef aan het woord:
“Fijnproevers zijn diegenen die de eenvoud van de natuur als kunst begrijpen.” (Berthold Bühler)

Lunch
25 december

  • Pre-amuses

    Pissaladière
    Oester “Au coin style”

  • Amuse

    Pomme Moscovite
    Imperial Auslese kaviaar
    Champagne Grand Cru, Cuvée Prestige, Baron Dauvergne

  • Tartaar van het strokalf “Rossini”

    Périgord truffel | Ganzenlever | Ossenstaart
    Pinot Gris 2019 Veille Vigne Francois Bleger

  • Noordzee tarbot

    Onrijpe mango | Aardpeer| Smoky beurre blanc
    Grand Ardèche Magnum, Louis Latour, 2019

  • Hertenkalf uit de Eifel (uit privé jacht)

    Rode kool | Spruitjes | Saus Grand Veneur
    Tinto-Red Douro DOC, Luyt, 2012

  • Dame blanche “Au coin style”

    Durban, Muscat Beaumes de Venise, 2019

  • Koffie/thee met friandises

Prijs

  • All-in p.p. 160

Diner
24 december en 25 december

  • Pre-amuses

    Pissaladière
    Oester “Au coin style”

  • Amuse

    Pomme Moscovite
    Imperial Auslese kaviaar
    Champagne Grand Cru, Cuvée Prestige, Baron Dauvergne

  • Tartaar van het strokalf “Rossini”

    Périgord truffel | Ganzenlever | Ossenstaart
    Pinot Gris 2019 Veille Vigne Francois Bleger

  • Noordzee tarbot

    Onrijpe mango | Aardpeer| Smoky beurre blanc
    Grand Ardèche Magnum, Louis Latour, 2019

  • Schotse roodpootpatrijs

    Witte druiven | Zuurkool | Ravioli
    Ladoix, Claude Chevalier, 2000

  • Hertenkalf uit de Eifel (uit privé jacht)

    Rode kool | Spruitjes | Saus Grand Veneur
    Tinto-Red Douro DOC, Luyt, 2012

  • Kaas

    "Marsala Arini Superiore Dolce"

  • Dame blanche “Au coin style”

    Durban, Muscat Beaumes de Venise, 2019

  • Koffie/thee met friandises

Prijs

  • All-in p.p. 200

Heeft u een allergie of dieetwensen?

Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.