Uitverkocht! Wild diner met Thiessen Wijnkoopers – 4 november

Op vrijdag 4 november organiseren we samen met Thiessen Wijnkoopers een schitterend ‘Wild Diner’. We nemen voor een avond de keuken van Thiessen Wijnkoopers over. 

Het menu

Amuses

Delice van ganzenlever
Fazant | Vijgen

Kabeljauw rug
Brandade | Bouchot mosselen | Chorizo | Beurre blanc

Schotse roodpootpatrijs
Witte druiven | Zuurkool | Ravioli

Hertenkalf uit de Eifel (uit privé jacht)
Rode kool | Spruitjes | Saus Grand Veneur

Kaas
Walnoten uit Azerbeidzjan

Biologische Peer
Gekarameliseerde witte chocolade | Karnemelk | Roomijs van steranijs

Wijnarrangement
Bij elk gerecht worden bijpassende wijnen geschonken. Gepresenteerd door vinoloog Gerry Habets van Thiessen Wijnkoopers en onze patron-sommelier Lino de Vrede.

Algemene info
Aanvang: 18:00 uur
€150,- p.p. inclusief wijnarrangement
€135,- p.p. non alcoholisch

Het diner zal plaatsvinden in de orangerie van Thiessen Wijnkoopers: Grote Gracht 18, 6211 SW Maastricht.

Dit Wild Diner is uitverkocht!