Uitverkocht! Wild diner met Thiessen Wijnkoopers – 4 november
Op vrijdag 4 november organiseren we samen met Thiessen Wijnkoopers een schitterend ‘Wild Diner’. We nemen voor een avond de keuken van Thiessen Wijnkoopers over.
Het menu
Amuses
Delice van ganzenlever
Fazant | Vijgen
Kabeljauw rug
Brandade | Bouchot mosselen | Chorizo | Beurre blanc
Schotse roodpootpatrijs
Witte druiven | Zuurkool | Ravioli
Hertenkalf uit de Eifel (uit privé jacht)
Rode kool | Spruitjes | Saus Grand Veneur
Kaas
Walnoten uit Azerbeidzjan
Biologische Peer
Gekarameliseerde witte chocolade | Karnemelk | Roomijs van steranijs
Wijnarrangement
Bij elk gerecht worden bijpassende wijnen geschonken. Gepresenteerd door vinoloog Gerry Habets van Thiessen Wijnkoopers en onze patron-sommelier Lino de Vrede.
Algemene info
Aanvang: 18:00 uur
€150,- p.p. inclusief wijnarrangement
€135,- p.p. non alcoholisch
Het diner zal plaatsvinden in de orangerie van Thiessen Wijnkoopers: Grote Gracht 18, 6211 SW Maastricht.
Dit Wild Diner is uitverkocht!