De gouden combinatie van klassiek en modern

Au Coin des Bons Enfants, in de volksmond ook wel de Coin, heeft vele functies gekend. Van weeshuis tot woonhuis, van café tot restaurant. Als eerste sterrenzaak van Limburg groeide Au Coin zelfs uit tot een van de bakermatten voor de klassiek Franse keuken in Limburg en ver daarbuiten.

Sinds het voorjaar van 2020 waait er opnieuw een nieuwe, frisse wind door het historische pand op de hoek van de Ezelmarkt van Maastricht. Timo Reichelt en Lino de Vrede nemen Au Coin des Bons Enfants over met als doel het restaurant terug op het allerhoogste niveau te krijgen. Om dat te bereiken moderniseren ze waar nodig, maar worden vooral de authentieke elementen in stand gehouden om de ziel van het inmiddels monumentale pand te bewaren.

Die gouden combinatie van klassiek en modern zien we anno 2023 ook terug in de keuken, waar Timo Reichelt invloeden uit de klassiek Franse keuken naadloos combineert met zijn eigen Duitse roots en mediterrane toetsen. Tarbot met artisjok, mango en smoky beurre blanc als absolute favoriet.