Dit jaar stijgen wij van 14 naar 15 punten in de Gault Millau gids!
Au Coin des Bons Enfants
15/20
Maastricht
“We schreven vorig jaar dat dit stel ondernemers een belofte is voor de toekomst. Die prognose maken patron-cuisinier Timo Reichelt en patron-sommelier Lino de Vrede in dit historisch en gemoderniseerd pand ook waar met een verhoogde notering als resultaat. Amuses zijn verzorgd, mooi bewerkt, fris en smaakrijk. Diverse bereidingen van kreeft tonen een evenwichtig hand in de keuken die oog heeft voor goed gekozen details. Nougat van ganzenlever met perzik, kardemom en brioche is trefzeker en smaakt naar meer. Tarbot pleziert door fijne cuisson en strakke compositie met Siciliaanse tomaat, courgette en chorizo. Hertenkalf krijgt met spitskool, zoete aardappel en witloof een harmonieuze garnituur en met een rijke jus een fijne finale smaaktoets. Dame blanche rond vers gedraaid vanille-ijs is een al even mooie en geslaagde afsluiter die ons enthousiast doet vertrekken.”