2023: Terug naar de essentie van genieten

Au Coin des bons Enfants staat sinds de begin jaren, van de culinaire stad Maastricht, bekend als de bakermat van heerlijk toeven in een ongedwongen sfeer.

De klassiek geïnspireerde creaties van Patron-Cuisinier Timo Reichelt vertellen een verhaal. Van de sauzen die beginnen bij de basis, het zetten van een roux tot het schieten van het wild op een privé jachtgebied in de Eifel. Vers, puur, creatief, fris en verantwoord. Dat zijn de culinaire criteria. 

Het is geen verrassing dat Patron-Sommelier Lino de Vrede ook een voorkeur heeft voor klassiek, maar dan op wijngebied. Met een haast encyclopedische kennis en geheugen van de wijnwereld schenkt hij uitsluitend wijnen uit de oude wereld. Hij geeft de liefhebber ook de kans om oudere jaargangen te proeven.

2023 om de hoek
Met 2023 om de hoek is het ons streven om terug te gaan naar de essentie van genieten én wederom de rol van bakermat in te vullen binnen de culinaire wereld.

We kunnen niet wachten om onze gasten in het nieuwe jaar weer te laten genieten van pure smaaksensaties én verrassende combinaties.

Ook willen we toekomstige talenten de ruimte geven om de basis van ons prachtige vak aan te leren en zich te ontwikkelen binnen ons topteam.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en see you next year.